| Zihnefendar - Zihinbendar Alımları | |
|
+4Dimitri Scully Meave F. Kingsley Farrell Toby Leon Kingsley Annemaria F. Seymour 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Annemaria F. Seymour Hogwarts Müdüre Yardımcısı & İksir Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
| Konu: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Perş. Eyl. 16, 2010 9:07 pm | |
| - Spoiler:
Toby Leon Kingsley Dimitri Scully Czar Bazhaev Adrian Del Rio
Zihinbendar; Zihinbend yeteneğinde ustalaşmış kişiler kendisini, anılarını ve düşüncelerini araştırmak isteyen Zihinfendarlara karşı koruyabilir. Bu yetenekte ustalaşmış kişiler Zihinbendar denir.
Zihnefendar; Zihnefendar, karşısındaki kişinin düşüncelerini ve anılarını hissetme dalı olan Zihnefendarlık sanatını öğrenmiş olan kişidir. Bu yeteneğe sahip olan kişileri sadece Zihnebendar sanatında ustalaşmış kişiler engelleyebilir.
Ad-Soyad: | |
|
| |
Toby Leon Kingsley Sihir Bakanı
| Konu: Geri: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Cuma Eyl. 17, 2010 12:14 am | |
| Toby Leon Kingsley
Zihinbendar ve Zihinfendar olmalıyım diye düşündüm. Düzgün kullanacağımı temin ederim. | |
|
| |
Meave F. Kingsley Farrell Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Cuma Eyl. 17, 2010 12:28 am | |
| Kabul edildiniz. Yeteneğinizi kullanmadığınız ya da süreklilik göstermediğiniz takdirde yeteneğiniz elinizden alınacaktır... | |
|
| |
Dimitri Scully Seherbaz & Marion Asa Taşıyıcısı
| Konu: Geri: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Perş. Eyl. 23, 2010 9:22 pm | |
| Dimitri Scully Sanırım en çok bana lazım özellikler... | |
|
| |
Lilly F. Kingsley Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkan Yardımcısı
| Konu: Geri: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Perş. Eyl. 23, 2010 9:26 pm | |
| Kabul edildiniz. Yeteneğinizi kullanmadığınız ya da süreklilik göstermediğiniz takdirde yeteneğiniz elinizden alınacaktır... | |
|
| |
Adrian Del Rio Mugglesınız. Lütfen bir rütbe edinin.
| Konu: Geri: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Cuma Eyl. 24, 2010 7:45 pm | |
| Adrian Del Rio
Zihinbendar olmak istiyorum sadece.. karşı koyabileyim fakat ben düşünceleri ele geçirecek kadar yetenekli değilim... | |
|
| |
Czar Bazhaev Azkaban Tutsağı
| Konu: Geri: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Çarş. Eyl. 29, 2010 1:50 pm | |
| | |
|
| |
Meave F. Kingsley Farrell Gelecek Postası Editörü
| Konu: Geri: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Perş. Eyl. 30, 2010 7:36 pm | |
|
| |
Aaron Léonadias Maslin Seherbaz
| Konu: Geri: Zihnefendar - Zihinbendar Alımları Paz Ekim 03, 2010 4:47 pm | |
| | |
|
| |
| Zihnefendar - Zihinbendar Alımları | |
|